ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ν. Ξυδάς και Σία ΟΕ από την ίδρυσή του, το 1978 μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης μέσω των εκδόσεων αρχικά, και της παραγωγής ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού στη συνέχεια. Στα χρόνια παρουσίας του στο χώρο της εκπαίδευσης, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και στην πράξη.

Από τότε μέχρι σήμερα αναπτύσσει ένα ευρύ δίκτυο μαθητών σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σύγχρονες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για το καθημερινό τους διάβασμα. Το σύνολο των Εκδόσεων προσαρμόζονται συνεχώς στη νέα σχολική ύλη και συνοδεύεται από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έδωσε στον οργανισμό το ερέθισμα να εξελιχθεί εκδοτικά στην παραγωγή και ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

Έτσι, οι επιγραμμικές εκδόσεις του οργανισμού εναρμονίστηκαν σταδιακά με τις ψηφιακές εκδόσεις του, προκειμένου να προσφέρουν συνδυαστικά σε κάθε μαθητή το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Αρχικά αυτό έγινε με την παράλληλη παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού σε μορφή CD, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η πλήρης ψηφιοποίηση των πολυμέσων σε διαδικτυακή μορφή.

MyStudyNet

Το 2003 o Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ν. Ξυδάς και Σία ΟΕ εισέρχεται δυναμικά στη χρήση των νέων τεχνολογιών, των πολυμέσων και του Ιnternet, με τη δημιουργία του MyStudyNet.

Το MyStudyNet είναι η εκπαίδευση από απόσταση (e-Learning) με τη βοήθεια του Internet, που βασίζεται σε οπτικοακουστικές μεθόδους μάθησης. Η ψηφιοποίηση των εκδόσεων καθιστά το διάβασμα εύκολο, ευχάριστο και ενδιαφέρον, όπου σε κατάλληλο ψηφιακό περιβάλλον παρέχεται στους μαθητές η δυνατότητα επίλυσης διαδραστικών ασκήσεων, επίλυσης τεστ αξιολόγησης με βαθμολόγηση και Online επικοινωνίας με καθηγητές. Παράλληλα προσφέρονται στον μαθητή πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για το διάβασμά του, όπως : επαναληπτικά διαγωνίσματα, θέματα εξετάσεων, καλοκαιρινή προετοιμασία, παιχνίδια γνώσεων. Η ανάλυση του κάθε μαθήματος, γίνεται οπτικοακουστικά, βήμα-βήμα, ενότητα-ενότητα με τρόπο σκέψης, μεθοδολογία και επεξηγήσεις, ώστε ο μαθητής να έχει στο πλάι του έναν καθηγητή


Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018, 3:06 πμ